anda ke~ :D

just click :)

beSTIes

beSTIes
♥friends till end♥

kecoh kecoh :DD


leave your steps ^-^

Saturday, November 10, 2012

New Life ♥

salam 'alaik dear bloggiee~

nak crita ape ekk. hmm, lama dah I tinggal you kan bloggie T.T
sorry laaa, lately ni mmg busy.
tapi, busy busy pon, I tetap ada masa nak on9 you~
wahahahaa :D


alhamdulillah, dah satu bulan lebih dok kat USIM terchenta nih.
so far, okay tak okay jugak laaa.
and, yang paling best,
jumpa kawan yang sekepala ngan aku :)) <--- senyum leleborrrr~
before class arab ;)  snap sebentarrr! ^^
from left; Aina, Anisah, Fara, Huda ^^

memang pergi memane, aku berkepit ngan minah minah niii je laaa~
keje TITAS satu group,
keje Arab satu group,
keje Etnik satu group,
keje English satu group,
senang kate memang semua keje yang melibatkan group, memang ngan dorang je lah aku berkepit ^^


ni first intake ^^ heeee~
ni laaa geng geng baru aku kat sini.
muka skema bak ang semua semua nihhh =.=
tapi tak semua niiii~
ada yang klua, pastu ganti orang baru =.=
hmm, yg paling unSANGKArable nye, klas aku ada 19 oghang je.
bdak laeng kelas nak 20++ kauu~ sesak gilorr.


aku yang 19 oghang ni je pong dok berebut rebut tempat duduk dalam kelasss,
kalau 20 lebih dlam kelas tu aku taktaw nak kata paa aihhh ;O
yelahh mana taknya, aku kira senior laa jugak kan dlam kelas tu.
hahahahahaa ;D
pahtu, bebudak yg agak baru join kelas aku tu dok pi amek tempat yg aku biasa duduk.
agak bengang laa jugak kannnnn :/
kang kalau aku kata kat dia " weh, ni tempat kitorang laahhhhh! "
kang dia balas kat aku "deyy, ni U okeyy, bukan sekolah" 
adushhhhh =.=
kena sebijik kat aku kang. tu yg aku malaihhhh tu.
bengang bengan pong dok je laa kat tempat lain.
tapi, konfem aku akan buat bising. sbb tu jelah cara aku nak lepas geram :O
hahahahahaha :D
lantak laaa nak kata aku childish ke ape :PP
comel hape! bhahahahaha :D


and and and,
mostly dorang smua bebudak STAM. 
you know STAM? hehh. Sijil Tinggi Agama Malaysia.
bebudak Arab kotttttt~
aku nih, arab dah tertinggal setahun dah sebab kat matrik kan~
tapi, takpe.
inshaAllah, aku akan try catch-up SEcatch-up nyaaa~
heeeee~

okay, aku tau agak LAME aku punya post kali niiii.
sebab memang dah terlupa psal you, bloggie~
sorry ek. heheeeee.
inshaAllah I update laa sikit sikit ehhh :D
takmau majuk ehhhh ^^

emm,lastly just one to share a quotes :)

okay tata~
jaga Iman
jaga Diri
jaga Hati 

salam'alaikum ^-^

2 99 doakan ainulQalb bahagiaaa :):

Nurul Nadia said...

aiyoo...klu x muat tmpt duduk.lantai kan ade..lebih afdal untuk stdy..wakakap :lari

hOhOy :) said...

:hah lantai??
kalau kat lantai baik study kat universiti pondok je :sosek
:hihi