anda ke~ :D

just click :)

beSTIes

beSTIes
♥friends till end♥

kecoh kecoh :DD


leave your steps ^-^

Saturday, November 10, 2012

bilamana hati dupdap dupdap :O

salam'alaik ;)


ehehhhhh?
ape mimpi den niii ;O
ni mesti kes citecite pasal future life malam tadi ngan geng RIBENA aku ni 
hahahahadoyyyyy :D



inshaAllah,
kalau kita yakin dengan janji Allah,
InshaAllah Allah akan bagi kita yang terbaik.

kadang kadang aku terfikir gak.
ada ke orang nak kawen ngan aku.
bhahahahaaaa =.=
selalu kena tembak ngan kawan aku bila aku cakap ayat tu.

cuma aku harap aku boleh update akhlak aku day by day.
its hard to change.
but, give yourself a chance to be a better person.

walau saya tak kenal siapa awak, dear zauj.
tp, inshaAllah once awak lafaz akad itu,
saya akan be the best for you!



kalau kita tak jumpa kat sini,
kita jumpa kat Jannah ye awak :')

ecewahhhhh
jiwang gilossssss :O
memang takleh jiwang jiwang cenggini.
geli.
ehehhhh =.=
malu laaa =.='
K,bye
wassalam :P

4 99 doakan ainulQalb bahagiaaa :):

Nurul Nadia said...

ewah..ewah...ewahh..kemain adik hohoy no...jiwang la plk....:lari saje nk menyibuk

hOhOy :) said...

akak :baby
mane ade. hehehekkk =.=
segan lah senanyeww~

Nurul Nadia said...

untunglah..ade org sayg kan...
:hampa malu2 kucim lak

hOhOy :) said...

heeee ;P
mana ada laaa kak :D
ni tetibe je nii ada mood jiwangs karats.
hahaha :sukati