anda ke~ :D

just click :)

beSTIes

beSTIes
♥friends till end♥

kecoh kecoh :DD


leave your steps ^-^

Thursday, February 14, 2013

Awwww :')

Watch "Hari Jubah" on YouTube
Tengok orang grad.
Teringin nk grad jugak.
Hoi hoi, tahun 1 pon tak habeh lg woyyyy. Puiiii :b
Hahaaaa. Okayy okayyy.
Ape salahnye kan ;D
Dreams can be true bebeh!
Ameennnnn..
Semoga najah menjadi milik kita semuaaa.
Enjoy da videoo pips! :)

Wednesday, February 13, 2013

Cuti kali ni hoyyyyy

Salam alaik.
Hawi ni wa nak cite ape ek?
Hmm. Hmm.
Cuti ni memang cuti yang mencuakkan gak la senanye.
Sebab sebab sebabbbbb
Result akn klua in a few secondssss.
Hewhew. Over ayat den.
Doakan result den najah. Ameen..
Bila kite fikir balik rase mcm ada laa usaha kita ke arah najah tu . Tapi, taktaulaaaaah.
Huhuhu. Doakan ehhhh.

***************************************

Adik wa darjah dua.
Dia kerap ngadu pening pale after balik sekolah.
Dia kate dia sakit kt bhagian mata.
Semalam, kitorg gi cek mata dia
Kat kedai spek
Memula test yg cek mata auto tu.
400 baq hang power mata diaaaaa
Pahtu gi cek guna manual plakkk
Pahtu result menunjukkan yg mata dia
Memang ada prob.
Dia kena bedahhhh
Yes, bedahhhhh

Hehe. Takdelah.
Dia kena pakai spek seawal umur lapan tahun!!
Syiann. Tp, klau tak pakai lg dia kerap pening.
And akan buat power dia bertambah
And hasil cek manual tu
Kanan- 100 . Kiri-50
Tinggi jugak lah utk bebudak umuq cam dia.
Huuuuuu

***************************************

Okey, babai bebehhhh
Love yaaa!
Wassalam :)

Wednesday, January 9, 2013

salah aku. ye salah aku.

salam'alaik.

sedihnye rasa hati nii.
haishhh.
sedih sedih sedih.

sorry eh kalau aku ade wat salah kat kau.
even aku taktau ape yang aku dah wat.

lately ni aku dapat rasa macam kita dah makin jauh.
hmmm, sebabb ape eh?

faktor kawan?
faktor kelas?
faktor uni?
faktor ape? faktor ape???

ye, aku tau kite lama dah tak contact.
tapi takkan laa aku cakap berjela patah kau balas sepatah je?

kalau kau jadi aku, kau tak terase ke?

wehhh, aku sedih laaaa.
aku nak kau yang dulu..

OR?

aku yang dah tak jadi macam dulu??

pleaseeee, let me know.

i miss the old you.

*guys, dont misunderstand kay. these post not referring to guys or exactly meaning, BOY or MAN ;)

xiexieni ^^
nyte, assalamamualaikum :)