anda ke~ :D

just click :)

beSTIes

beSTIes
♥friends till end♥

kecoh kecoh :DD


leave your steps ^-^

Wednesday, January 9, 2013

salah aku. ye salah aku.

salam'alaik.

sedihnye rasa hati nii.
haishhh.
sedih sedih sedih.

sorry eh kalau aku ade wat salah kat kau.
even aku taktau ape yang aku dah wat.

lately ni aku dapat rasa macam kita dah makin jauh.
hmmm, sebabb ape eh?

faktor kawan?
faktor kelas?
faktor uni?
faktor ape? faktor ape???

ye, aku tau kite lama dah tak contact.
tapi takkan laa aku cakap berjela patah kau balas sepatah je?

kalau kau jadi aku, kau tak terase ke?

wehhh, aku sedih laaaa.
aku nak kau yang dulu..

OR?

aku yang dah tak jadi macam dulu??

pleaseeee, let me know.

i miss the old you.

*guys, dont misunderstand kay. these post not referring to guys or exactly meaning, BOY or MAN ;)

xiexieni ^^
nyte, assalamamualaikum :)

0 99 doakan ainulQalb bahagiaaa :):