anda ke~ :D

just click :)

beSTIes

beSTIes
♥friends till end♥

kecoh kecoh :DD


leave your steps ^-^

Friday, May 6, 2011

LUAHAN : sedih gilaaaaa :(

salam alaik readers :'(
okay firstly , saya nak ucap tahniah kat dua orang kawan saya yang gedik lagi baik hati sebab dapat tawaran ke upu tuuu ;D i'm  happy for u'oll :) btw ,  thanx jgak syera and also wan sbb dah wish takziah kat saye td .. huuu ~ thanx dear .. dah ta nangis daa :'D 
hmm , dah laa dorg dapat U same plak tuu  .. dr kecik smpai laa dah tua pun nak same ke ?? haishh .. tak bole jd nii !  huuu ~ sedih !
kat UITM puncak alam kott .. =.=' eh ? papepun congratz :)

hmm , bukti saye ta dapat ...


betul kan ? saye tak tipu laa .. kawan2 saye sume tak caye saye tak dapat .. huhu ..
mybe takde rezeki lg kot ..and mungkin belum mase nye lg .. 
saye pasrah and redha ..
and skrang ni , saye move towards matriks je la kott .. 
itu je yg terbaek buat saye skrang ni .. 
btw , saye tetap akan buat rayuan tuu .. hehe ..
rase terharu sangat sbb kawan2 bg kate semangat .. huu :') thanx buddy !

and saye sngat suke ayat ni ..


hee ~ thanx zarith :)
and also yg ni ,
thanx also aisya :) *err , abaikan ayat2 yang agak poyos di situ ;DD


heee ~ kate2 dorg ni , buat saye tak sedih daa .. apa2pun , saya sentiasa doakan kejayaan dorg2 ni smua .. 


and yg penting ,,

walau kat mane kite blajar tu tak penting .. yang penting usaha dan tekun tuu !

22 99 doakan ainulQalb bahagiaaa :):

sya :) said...

sayang...jgn sdeh2..kau bleh pnye :DD

minal_iman said...

huda,,anda boleh,,kite doakn huda k,,Allah sentiasa ttpkn yg terbaek utk hmbenye..la tahzan..

C I K . F Y Z A said...

ta mo la sedih2 awak... rezeki semua tu kat tahan YANG MAHA KUASA... tak kisah la nak ambik sijil ke F6 ke matrik ke U ke.. Kita semua menuju ke hala yang sama iaitu SEBUAH KEJAYAAN.. Semoga awak berjaya ;)

watok said...

huda ! dont be sad. i always support u. every path theres success bt its u dat needs to find it ! i believe in u !

hMn :) said...

@sya :)
heee ~ okay dear :') ta sedih daa .. ;D

.miradila. said...

huda..jangan risau huda ada hikmah tuh tak dapat..nak uji huda je..dapat lepasi ujian ni mungkin rezeki melimpah ruah..insyaAllah..

hMn :) said...

@minal_iman
trime kasih sabar :') insyaAllah , ade yg terbaek utk kite smua .. ade hikmah d sbalik smua ni ..

hMn :) said...

@C I K . F Y Z A
okay awak :) jom same2 kite serbu KEJAYAAN ! hehe ..
thanx cik fyza ;DD

hMn :) said...

@watok
watok ! thanx :')
i loikeee ur words .. thanx dear ;)
insyaAllah i'll strive for da sucsess !

hMn :) said...

@.miradila.
hehe :) insyaAllah miradill .. amiin ~
thanx a lot :D

fatihah said...

aku syg gler kat ko taw..jgn riso..rezeki ada d mana2..

hMn :) said...

@fatihah
thanx :)
aku pun sayang kau jugek ;D

* gadish * said...

eeee, malu *_*

ok dadaa, go go !! :D

hMn :) said...

@* gadish *
hehe .. jgan malu .. i like ur words :) thanx !

Arif Aiman said...

suka words last..

"walau kat mane kite blajar tu tak penting .. yang penting usaha dan tekun tuu !"

yup.. kwn2 kau da tlg apykn kau, so, sy tak prlu apykn kau la eh.. *joke :p

.miradila. said...

tapi kan huda..kalau aku la..ni pandangan aku je...toksah pergi MATRIKS!!!!hahaha..mcm penghasut plak..takyah babe...kau tunggu je rayuan upu..mesti dpt nye..yelah budak2 straight a mesti tak amek asasi..takpun kalau masuk pun sekejap je..baik blah kalau dpt scholarship betul tak????aku tau kau dapat nya nanti..relax babe..enjoy je..haha

hMn :) said...

@Arif Aiman
thanx :)
haha ..ta mau happy kan saye ? takpe2 .. dah komen ni , kire okay laa tu .. hoho ..

hMn :) said...

@.miradila.
miradilll ! aku suke repl kau ni !
bcoz , act aku pun mcam bingung2 ni .. reslt rayuan tuu akan klua sbelum 23 mei ke haa ??
adoiii ,, dilema plak nii :(

just mine ! said...

huda .. jgn risau ..bende ni normally occurs, .. rileks , pergi kol.. berjuta2 org apply .. byk jd camni ,

.miradila. said...

tu guna PRS...hahah..*tetiba*

harap2 keluar cpt la..takpun kau masuk second intake la..xlama aku rasa..

takyah dilema sgt..tunggu rayuan upu je..

kpd mine..xyah berjuta sgt..hahahaha

hMn :) said...

@just mine !
okay mine .. thanx a lot :)
trima kasih sudi amik berat pasal huda yg ngade2 nii .. hoho ..
insyaAllah nty huda kol eh ?

hMn :) said...

@.miradila.
haha .. gilerr bagus PRS sorg ni .. masih mnjalankan khidmat nye ! waaah ~
okay miradill :) i will ;D
btw , thanx :)