anda ke~ :D

just click :)

beSTIes

beSTIes
♥friends till end♥

kecoh kecoh :DD


leave your steps ^-^

Friday, May 13, 2011

goOd luck ;)

salam'alaik :)
mmndangkan ramai sudaa kawan2ku ni dapat tawaran sana sini ..
sbb reslut JPA da klua daa .. baru je ptang td ..
UPU yg klua mnggu lpas ... 
and also DQ ;P
TAHNIAH ye kawan2 ku ;D
i'm proud Of u laa :')


actually , saye sedih laa skit kot kan .. hehe ..
tapi , takpe laa ..
pjuangan saye belum berhenti lg .. insyaAllah ;)
ade rezeki , nak jgak rase buat master ke kat bumi Jordan tuu ..
heeeeee :DD
nak ikut ? ;P


insyaAllah stakat nii , bumi matriks Selangor jd plihan d hati ..
hoho .. takut nyeeee =.='
kena blaja betul2 kan ? kalau tak , free je kene TENDANG :(
brrrrrrrr ~ ta mau ta mau ! 
setahun je ! caiyok2 ! i can do it ..


even saye ade mohon jgak UPU tuu ,,
ta sure lg dapat ..
plus , saye da tuka kos daa ..
saye ta pilih pun kos asasi sains and sains hayat tuu :(
so , kalau da bole bwak diri kat matriks tuu , go on kat situ je laa kot !
bye bye UPU :'(


bile dah klua sekolah nii , takut je rase nak dok kat lua ..
kena pndai carik kawan ..
kena pndai jage masa ..
kena pndai jage maruah ..
kena pndai smua2 laaah !
and yg penting ,,
kena pndai jage agama dlam diri ..
soBss :'((
ummi slalu pesan , 
  • solat dhuha .. jgan tinggal [ insyaAllah  ]
  • ma'thurat .. bnyak doa2 ma'thur dlam tuu [ sedang dpraktikkan  ]
and bnyak lg ilmu yg saye dapat drpd skolah .. tinggal nak praktik je ..
 insyaAllah , saye buat .. jom GENG  ..  same2 buat ? hehe ;D

ermm , buat KAWAN2 saye yg nak gi DQ kjap lagi nii ..
goOd luck yeahh ! saye tau anda boleh !
insyaAllah Allah lindungi kita , ok ?
kalau anda boleh , saye pasti boleh ! cewaaaah ~ 
saye tau , kalau anda dah masuk tuu , mesti senang pnye nak handle anything :)
no need to worry dah kan ? hehehe ..
jgan sedih2 laa ye ? ade rezeki , kite jmpe lg ;)
insyaAllah , saye sukses ,, anda pun sukses skali , ok ?


yg fly2 tuu , bye bye !
jage diri elok2 ;)
balik nty , bawak ole-ole tok saye eh ? ;DD


and tok kengkawan saye yg bakal masuk U tuu ..
korg jd senior aku kjap je ;)
sbb aku msuk 23 mei ;DD

saye dah tatau dah na cakap ape ..
dah lewat pagi dah nii ;D


selamat bjaye ye asdiqaie :)
do'a
effort
tawakkal
succeed
insyaAllah
uhibbukumfillah ;D

assalamualaikum warahatullahi wabarakatuh :')

0 99 doakan ainulQalb bahagiaaa :):