anda ke~ :D

just click :)

beSTIes

beSTIes
♥friends till end♥

kecoh kecoh :DD


leave your steps ^-^

Saturday, May 26, 2012

Segmen Bloglist: Saya Blogger Newbie

salam 'alaik readers :)
oyeahhh , satu lagi segmen yg saye join
*ekcited bebenooo*

segmen kali ini ialah

jeng jeng jeng

saya blogger newbie!

haha :D

sebenarnya , nak kate newbie tu bole laa
sbb baru dua tahun.
tapi, follower still less than 200 =.='
neva mind :)

so, inche FR ,
dsebabkan follower saye mngikut syarat2 yg sedia ada .
saye dgn ringan hatinya join segmen awak ! :)



nak join?
meh SINI :)

okay itu saja dari saya :)
inshaAllah dari masa ke masa
saya akan update dgn isi yg bermanfaat .
btw,
result dah nak klua bberapa hari je lagi.
doakan supaya saya mendapat kputusan yg cemerlang
seterusnya melayakkan diri ke universiti pilihan hati :)
aamiin~

ok, bye.
ma'asalamah !

4 99 doakan ainulQalb bahagiaaa :):

Nurul Nadia said...

:nah...newbie la sngt...
hahha...rjin adk hohoy msuk
jeng..jeng...:geleng comey2

ainulQalb :) said...

nadyaa :sukati
saye mmg comey saye mmg comey .

KC said...

Hi, dari segmen yang sama. selamat berkenalan.. nak follow tapi tak tau nak follow awak camner T_T

ainulQalb :) said...

hai KC :)
thanks for viewing my blog !
hehe, actually, button N A V I tu, awk boleh tekan taw ><
so, kalau awk nak follow just press the button N !
and click 'follow me :)'