anda ke~ :D

just click :)

beSTIes

beSTIes
♥friends till end♥

kecoh kecoh :DD


leave your steps ^-^

Thursday, March 31, 2011

say NO for APRIL FOOL :P

assalam'alaik ya readerss :)


tanggal 1 april ini ,,
pasti ramai yang tau akan kisah dsbaliknye ,,
bukann ?

hari d mane mreka boleh mnipu orang laen ..
dan , orang yg dtpu tak boleh marah bile dorg sedar yg ari tu adelah
APRIL FOOL !!
fuhhh ..
entah ape2 pnye permainan daaa ~
tp , tahu tak ,,
ape ade ngan APRIL FOOL ni sbenanye ??
' Bagi umat Kristian, April Fool merupakan hari kemenangan atas pembunuhan ribuan umat Islam di Sepanyol oleh tentera salib melalui cara-cara penipuan. Oleh sebab itulah mereka merayakan April Fool dengan cara membolehkan penipuan dan pembohongan walaupun diselaputi dengan alasan sekadar sebagai hiburan atau gurauan semata-mata '
naaa .. ini laa sdikit info yg saye dpatt ..
yang boleh saye share :) 
jd ,,
jom kite selawat ke atas nabi junjungan s.a.w  
dan sedekahkan al-fatihah kpade roh2 pejuang islam yang telah syahiiid ..
al- fatihah ~
and lastly ,,
jom selawat smbil dnga lagu niiiii :D
hope u'll enjoyy :)
dats all from me ..
mata ngantuk sudaaaah ~
okeyy ,, saye nak tido ..
sbelum saye brade d awangan camni 
elok laaah saye mngundur diriiii :D
 .:wassalam'alaikum:.
::datsallmymerepeks::

8 99 doakan ainulQalb bahagiaaa :):

.miradila. said...

baru tahu tak boleh time skola menengah..baru tahu kenapa sbnrnya after baca this entry..

dulu skola rendah selalu buat april fool...arghh nyesal2..xpe nasib bek sedar dah...fuh..

hMn :) said...

miradillll : hehe .. tu laa .. aq pung baru tau jgak .. tu yang share tuhh :))

cik pira said...

yess i sokong :))

hMn :) said...

yesss ! me too :DD

Kakkoii said...

kk pun terkena april fool dri si jahil....

http://kakkoii-me.blogspot.com/2011/04/kau-membodokan-diri-untuk-april-fool.html

ni kisahnye... geram betul

hMn :) said...

@kk : saba ye :mujuk .. nak kene kasi pringatan nii .. kalo tanak ikut kasi :tampo je ~

l° ~❤Misz Nadea❤~°l said...

wew...meriah tul blog dia ngan icon2 yang cute..btw nice entry... thanks :D

folow me k http://www.misznadea.com :D

hMn :) said...

hihihi ..
saye sukee :)
btw , thanx :]